Veel gestelde vragen

  • Home
  • Veel gestelde vragen

Alle faq's

  • Voor als u overdag werkt.
  • Misschien bent u slecht ter been.
  • Voor als u ziek bent.
  • Uw hond is erg druk en moet zijn/haar energie kwijt?
  • Voor als u zwanger bent of net bent bevallen en uw hond niet uit kunt laten.
  • Voor uw jonge hond die u sociaal wilt maken, met hulp van soortgenoten.
  • Voor elke andere reden dan ook.
  • Of gewoon, omdat u uw hond een fantastische tijd gunt!
Iedere hond zal los meegaan aangezien we op een omheind terrein verblijven.

Iedere hond zal los meegaanDe eerste keer houd ik uw hond aan de riem, totdat ik zie dat het goed gaat in de groep. Honden houden ervan om in een roedel te verblijven, dat is hun natuur. Jonge honden mogen mee vanaf ongeveer 7 maand, niet jonger, omdat ze anders teveel belast worden zowel lichamelijk als geestelijk. Het is altijd wel mogelijk om de hond tot die tijd apart uit te laten.

Het is belangrijk dat uw hond sociaal is.

Agressieve honden kunnen niet mee met de groep van dogzone. Loopse teven kunnen helaas niet mee met de groep. Ook die kunnen anders apart worden uitgelaten, dat gebeurt dan wel bij u in de buurt, omdat ze niet in de bus kunnen vanwege de geur voor de andere honden. Of u zorgt zelf voor een andere oplossing gedurende de 3 weken.

Uw hond moet zijn jaarlijkse inenting hebben gehad.

Ook de kennelhoest enting is noodzakelijk. Een gezonde hond is vrij van vlooien, teken en andere parasieten. Ik vraag u om uw hond hier goed tegen te behandelen.
Voordat uw hond voor de eerste keer meegaat met dogzone kom ik bij u thuis langs om kennis te maken. Op deze manier ziet u met wie uw hond meegaat en krijgt u alle gelegenheid tot het stellen van vragen.We bespreken de precieze wensen van u en uw hond zodat we kunnen kijken of die aansluiten bij de hondenuitlaatservice.

Dit kennismakingsgesprek is tevens ook de eerste ontmoeting tussen uw hond en mij.

De hond raakt zo al iets vertrouwd met mij en het is dan niet helemaal vreemd meer als uw hond voor de eerste keer meegaat. Bij het kennismakingsgesprek zal ik uw gegevens noteren en natuurlijk die van uw hond(en) en ik zal met u de algemene voorwaarden doornemen. Wanneer beide partijen het zien zitten om uw hond met dogzone mee te laten gaan, dienen de algemene voorwaarden ondertekend te worden, evenals een eventueel sleutelcontract.

Er is maar 1 medewerker bij Dogzone en dat ben ik.

Dus....geen vreemden in uw huis!

Uw hond wordt in de bus op ee nveilie wijze vervoert. In de bus zitten hokken zodat iedere hond een eigen plekje heeft. Sommige honden vinden het prettig om alleen te zitten, terwijl anderen zich veiliger voelen samen met een ander. Het kan allebei. De vloer is bedekt met antislip matten, er zijn voldoende riemen voor iedereen en elke hond krijgt bij het lopen een halsband om, met mijn mobiele telefoonnummer. Verder zit er een brandblusser en een goed uitgeruste EHBO trommel in.
Als u uw hond tenminste 1 dag van te voren afmeld, dan wordt de wandeling niet in rekening gebracht.
Mijn eigen vakantie zal ik minimaal 4 weken van te voren aangeven. U zult dan zelf voor vervanging moeten zorgen. Dit geldt ook voor als er onverwacht iets zou gebeuren waar ik geen grip op heb, zoals bijvoorbeeld familieomstandigheden, weersomstandigheden of ziekte. Bij onverantwoord weer loop ik ook niet met de honden. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan hevige onweersbuien met bliksem of bij temperaturen boven de 30 graden.
De ontwikkelingen die uw hond doormaakt worden zeer zeker niet voor u verzwegen!
Ik maak regelmatig foto's en aan het einde van elke maand plaats ik deze in het fotoboek op de site. U kunt dan zien welke vriendjes en vriendinnetjes uw hond al gemaakt heeft! Er wordt wat afgestoeid en gespeeld! Hartstikke leuk om te zien natuurlijk! Omdat veel mensen niet thuis zijn als ik de hond kom halen neem ik altijd een dagboekje mee. Hierin kan ik het laatste nieuws over uw hond schrijven, en als u nog iets kwijt wilt kan dat ook.

Verder kunt u ons volgen op Facebook en Twitter waar ik ook regelmatig nieuwe foto's, verhaaltjes en filmpjes op plaats.

U vindt deze foto's in het menu foto's.