Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Welkom op de website van Dogzone. De Eerste Gediplomeerde hondenuitlaatservice in Borne. De honden worden alleen losgelaten onder toezicht op een omheind terrein, dit maakt ons uniek. Het loslopen gebeurt in kleine groepen. Dogzone heeft als verzorgingsgebied Borne, Hengelo en Zenderen.
Veiligheid staat bij ons voorop daarom wordt uw hond vervoert in en goedgekeurde bus welke is voorzien van ingebouwde kennels. Saskia heeft jarenlange ervaring met honden en hondengedrag en bezit o.a. Diploma hondentrainer gehoorzame huishond van de Dierenbescherming, Diploma Instructeur 1 en 2 van de Martin Gaus Academie en is actief in het showen van honden op nationale en internationale tentoonstellingen.
 

Opleiding

Ik ben vanaf mijn 18e na een stage, in een dierenspeciaalzaak gebleven. Eerst in een winkel in Oldenzaal, en alweer heel wat jaren bij Jumper in Borne.

Alles op het gebied van honden heeft mij altijd al het meest geïnteresseerd, vooral gedrag en opvoeding. Ik had al mijn diploma van de instructeurcursus van de Gehoorzame Huishond van de Dierenbescherming. Daar heb ik ongeveer 3 jaar les gegeven bij verschillende groepen. daarna ik de instructeurcursus 1 en 2 gevolgd bij de Martin Gaus academie en ook ongeveer 3 jaar meegeholpen en lesgegeven op een Martin Gaus hondenschool.

Omdat toch vaak in de avonduren en het weekend lesgegeven wordt, ben ik gestopt toen ik zwanger was van onze oudste dochter. Om toch mijn allergrootste passie weer op te pakken, ben ik de cursus gaan volgen voor een erkend hondenuitlaatservice bij de Martin Gaus academie: In april 2012 heb ik de opleiding afgerond en met dit diploma op zak, is Dogzone geboren; Nog elke dag leer ik bij via boeken en media en natuurlijk in de praktijk met alle honden die elke dag met mij op pad gaan!

Share our website